Contact

OVER ONS

Wij zijn Richard en Mirjam. Richard heeft een pedagogische achtergrond en Mirjam is kunstenares. Samen willen wij op creatieve wijze, kinderen en volwassenen prikkelen om op een nieuwe manier te kijken naar alledaagse thema’s. En zo een bijdrage  leveren om daar op een positieve manier mee om te kunnen gaan. Door deze thema’s beeldend te maken ontstaat er bewustwording en ook wel herkenning. Door de verhaallijnen worden oplossingen aangeboden en kan het daardoor voor nieuwe handvatten zorgen. Doordat de thema’s vereenvoudigd zijn en luchtig, wordt het  prettig om naar te kijken en te luisteren voor jong en oud.

De styling en de uitvoering van het Molshuis maar ook de wol gevilte poppen en illustraties zijn eigen handwerk. De poppen hebben allemaal een eigen karakter met “eigen-naardig-heidjes” Daardoor kun je jezelf erin herkennen. De sprookjesachtige sfeer en de creatieve uitstraling van het Molshuis is een unieke  plek onder de grond midden in de oude binnenstad van Zwolle.

De Voorstelling “jij mag er helemaal zijn!”  en Zipri en de veemde vogel , Kippige mol en Mollige kip zijn allemaal interactief en muzikaal. Ook de verschillende kerstspelen met interactie en mooie verhaallijnen. Door de kleinschaligheid in het Molshuisje kan iedereen goed meedoen.

Wij werken als vrijwilligers op non profit basis. Het team bestaat uit gepassioneerde toneelspelers en kinderwerkers 

Heb je een hart voor kinderen en wil je ons werk steunen om kinderen door beeld en klank weer positieve handvaten mee te geven?

Dan kun je de gift overmaken met het onderwerp: Gift Molletje theater

Stichting The father’s House international

IBAN:NL15RABO 0138171629
Ter name van: Stichting The
Fathers House International
p.a. Bosbes 2 3903EL Veenendaal

Kindertheater “THUIS BIJ MOLLETJE”

Sassenstraat 26

Ingang aan de achterkant: heet kapelsteeg

8011 PC Zwolle

Info voorstellingen of reservering van het molletjeshuis? Klik op de link hieronder en stuur een mailtje naar:

thuisbijmolletje@gmail.com

Telefonisch contact: 0629766214

Hartelijk dank voor de belangstelling en graag tot ziens thuis bij Molletje