Over ons

richard-en-mirjam

Wij zijn Richard en Mirjam. Richard heeft een pedagogische achtergrond en Mirjam is kunstenares. Samen willen wij op creatieve wijze, kinderen en volwassenen prikkelen om op een nieuwe manier te kijken naar alledaagse thema’s. En zo een bijdrage  leveren om daar op een positieve manier mee om te kunnen gaan. Door deze thema’s beeldend te maken ontstaat er bewustwording en ook wel herkenning. Door de verhaallijnen worden oplossingen aangeboden en kan het daardoor voor nieuwe handvatten zorgen. Doordat de thema’s vereenvoudigd zijn en luchtig, wordt het  prettig om naar te kijken en te luisteren voor jong en oud.

De styling en de uitvoering van het Molshuis maar ook de wol gevilte poppen en illustraties zijn eigen handwerk. De poppen hebben allemaal een eigen karakter met “eigen-naardig-heidjes” Daardoor kun je jezelf erin herkennen. De sprookjesachtige sfeer en de creatieve uitstraling van het Molshuis is een unieke  plek onder de grond midden in de oude binnenstad van Zwolle.

 

De Voorstelling “jij mag er helemaal zijn!”  en Zipri en de veemde vogel , Kippige mol en Mollige kip zijn allemaal interactief en muzikaal. Ook de verschillende kerstspelen met interactie en mooie verhaallijnen. Door de kleinschaligheid in het Molshuisje kan iedereen goed meedoen.

Wij werken als vrijwilligers op non profit basis. Het team bestaat uit gepassioneerde toneelspelers en kinderwerkers

Stichting The father’s House international