Voorstellingen

 

 

 

 

 

NIEUWE VOORSTELLING: OVER EEN KIPPIGE MOL EN EEN MOLLIGE KIP 


Met leuke liedjes, interactief moment met poppen voor de kids om zelf mee te doen! En dan samen te zingen! Grappig en warm

Molletje denkt dat Hennie kip kippig is en dat ze niks kan zien. Maar Hennie ontdekt dat juist molletjes kippig zijn! Een grappige verwarring met een mooi einde! Let op elkaar en zorg voor elkaar!

 

 

 

 

VOORSTELLING: MOLLETJE EN DE VREEMDE VOGEL 

Molletje heeft een bijzonder avontuur beleeft! Leuke interactieve en muzikale voorstelling over vriendschap en jezelf durven zijn.

Met lieve mee zing liedjes!

Zipri de kiwi is verdrietig! Hij kan niet vliegen en wil net als alle andere vogels weg zweven tussen de wolken. Zijn vogelvrienden hebben hem in de steek gelaten en zijn op vakantie gegaan zonder hem. Molletje komt Zipri tegen en wil graag helpen! Hij heeft een goed idee! Zou het dan toch lukken voor Zipri? Molletje helpt Kiwi dat ontdekken, Als ze samen in de wolken zijn wordt het toch een beetje spannend. Als dat maar goed afloopt! Maar of het ook past bij Kiwi en Molletje?  Zipri krijgt er iets waardevols voor terug, een echte vriend en dat is eigenlijk het mooiste wat hij had kunnen wensen! 

Kinderen en volwassenen € 9,00 p.p.

Heeft u ook interesse in een voorstelling in het Molshuis, dan kunt u voor info mailen naar: thuisbijmolletje@gmail.com