Over ons

richard-en-mirjam

Wij zijn Richard en Mirjam. Richard heeft een pedagogische achtergrond en Mirjam is kunstenares. Samen willen wij op creatieve wijze, kinderen en volwassenen prikkelen om op een nieuwe manier te kijken naar alledaagse thema’s. En zo een bijdrage  leveren om daar op een positieve manier mee om te kunnen gaan. Door deze thema’s beeldend te maken ontstaat er bewustwording en ook wel herkenning. Door de verhaallijnen worden oplossingen aangeboden en kan het daardoor voor nieuwe handvaten zorgen. Doordat de thema’s vereenvoudigd zijn en luchtig, wordt het een prettig om naar te kijken en te luisteren voor jong en oud.

De styling en de uitvoering van het Molshuis maar ook de wolgevilte poppen en illustraties zijn eigen handwerk. De poppen hebben allemaal een eigen karakter met “eigen-naardig-heidjes” Daardoor kun je jezelf erin herkennen. De sprookjesachtige sfeer en de creatieve uitstraling van het Molshuis is een unieke  plek onder de grond midden in de oude binnenstad van Zwolle.

 Voorstelling “jij mag er helemaal zijn!”  en Zipri en de veemde vogel zijn allebei interactief en muzikaal. Door de kleinschaligheid in het Molshuisje kan iedereen goed meedoen.